Partners van Capita Selecta


Capita Selecta is een organisatie voor en door studenten. Naast de producten en de ideale bijbanen die wij bieden, staat Capita Selecta open om samen te werken met studie- en studentenverenigingen en organisaties.

Organiseer je een evenement en/of ben je op zoek naar een sponsor? Stuur ons een duidelijk voorstel met alle mogelijkheden, dan bekijken wij of dit aansluit bij onze wensen.

Een interessante mogelijkheid is een ruilovereenkomst, waarbij Capita Selecta de mogelijkheid krijgt tot exposure en jouw vereniging of evenement via SlimStuderen onder de aandacht wordt gebracht bij onze klanten.

Stuur ons een mailtje met je ideeën of aanvragen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. klantenservice@capitaselecta.nl

 

SlimStuderen

Ben jij op zoek naar samenvattingen van de verplichte stof die precies zijn afgestemd op jouw studie? Dan is SlimStuderen.nl voor jou hét ideale studiemiddel! SlimStuderen.nl biedt verslagen aan van een hoge kwaliteit. Deze kunnen eenvoudig worden besteld via internet en worden vervolgens direct thuisbezorgd. SlimStuderen.nl is al vele jaren een begrip onder studenten in Nederland en biedt samenvattingen aan voor bijna alle studies, variërend van economie tot psychologie en van rechten tot geneeskunde. Klik hier om naar onze website te gaan.

 

ScriptieMaster

Ben jij op dit moment al bezig met het schrijven van je scriptie of sta je op het punt om te beginnen? ScriptieMaster biedt iedere student een gratis adviesgesprek met een van de scriptie-experts aan. In dit gesprek kijken je samen waar je op dit moment bent in jouw scriptietraject, waar je tegenaan loopt en hoe ScriptieMaster je het beste kan ondersteunen. Klik hier om een afspraak te maken.

 

 

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer.