Logo Capita SelectaCapita Selecta sinds 1994

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws over jouw studie.


 

Contact Capita Selecta GroningenStudenten aan de RuG kunnen mailen naar rijksuniversiteitgroningen@capitaselecta.nlVermeld je studie voor een snelle afhandeling.

Studenten aan de Hanze kunnen mailen naar hanzehogeschool@capitaselecta.nlVermeld je studie voor een snelle afhandeling.
 
Capita Selecta streeft ernaar om de cursussen aan te bieden met een zo hoog mogelijke kwaliteit en is daarom altijd benieuwd naar jouw mening over de cursus. Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van een gevolgde cursus? Stuur ons dan een e-mail. Mocht je een klacht hebben over een van onze cursussen, stuur ook deze dan s.v.p. naar ons emailadres.

E-mailen werkt sneller dan het telefonisch vermelden van je klacht, dit omdat onze medewerkers die je klacht in behandeling nemen niet op ons hoofdkantoor werkzaam zijn. In de meeste gevallen zal je door de telefonische klantenservice dan ook worden doorverwezen naar een e-mailadres.

Na de laatste cursusles heb je nog drie dagen de tijd om je klacht te sturen, daarna kunnen we deze helaas niet meer in behandeling nemen. Capita Selecta streeft ernaar alle vragen en opmerkingen binnen twee werkdagen te beantwoorden.
 

Adresgegevens

 

Capita Selecta
Postbus 13043
3004 HA Rotterdam
010-2142394
Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.30 en 16.30.

Bankrekening: 59.08.45.217
IBAN: NL16-ABNA-0590-845-217

Vragen? Bel 010 - 214 23 94

Klantervaringen

Bedrijfskunde EUR

Laura:

Een training volgen bij capita is boeiend, leerzaam en gezellig. Het is zeker aan te bevelen om een tentamen training van Capita te volgen want tijdens een cursus wordt de stof duidelijk uitgelegd en ingegaan op de belangrijkste punten zodat je met een mooi punt je tentamen haalt! 

Geneeskunde EUR

Bastiaan - roeier bij Skadi:

Afgelopen jaar ben ik Nederlands Kampioen geworden in de lichte 2-. Ondersteuning door Capita bij moeilijke vakken maakt overwinningen als deze voor mij mogelijk.

Wiskunde & Statistiek 1

Nara (Geneeskunde EUR):

Door de manier van lesgeven van een ervaren repetitor heb ik een andere methode van het studeren aangeleerd. Dit neem ik zeker mee voor mijn toekomstige tentamens.

Goederen- en contractenrecht

Soraya (Rechten VU):

Met goederenrecht had ik als enige vak uit de bachelor echt veel moeite. Voor dit vak kan ik iedereen een Capita-cursus aanraden!