Tentamens halen? Boek nu een Capita Cursus

Sinds 1994 hebben we al 64.000+ studenten geholpen

Heb je moeite met beginnen, krijg je de stof niet onder de knie of wil je alles gewoon nog een keer gestructureerd uitgelegd krijgen? Een tentamentraining bij Capita Selecta bereidt je optimaal voor! Sinds de oprichting in 1994 helpt Capita Selecta studenten succesvol met het voorbereiden van hun tentamens. Onze enthousiaste repetitoren krijgen gemiddeld een 8,6 voor het lesgeven en hun vakkennis! Ben je benieuwd bij welke vakken we jou kunnen helpen? Selecteer dan jouw universiteit en opleiding in bovenstaand menu.

 

Werken bij Capita Selecta?


Capita Selecta is altijd op zoek naar getalenteerde studenten voor onder andere functies als Studiemanager, Repetitor en Promotiemedewerker. Dus ben je op zoek naar een inhoudelijke en goed verdienende bijbaan? Bekijk dan hier onze vacatures.

Capita Selecta is onderdeel van Slim Academy. Met locaties in de grote studentensteden, meer dan 800 student-medewerkers en 170 scriptiebegeleiders door heel Nederland staat er altijd iemand voor je klaar!  Dit doen wij met onze samenvattingen, tentamentrainingen op locatie, online tentamencursussen en 1-op-1-scriptiebegeleiding.  

 

Wij bieden tentamentrainingen aan voor studies aan onder andere de volgende universiteiten:

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer.