Logo Capita SelectaCAPITA SELECTA

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws over jouw studie.


 

Contactgegevens

Vragen? Bel 010 - 214 23 94
 

Capita Selecta streeft ernaar om de cursussen aan te bieden met een zo hoog mogelijke kwaliteit en is altijd benieuwd naar jouw mening over de cursussen. Heb je suggesties, vragen of opmerkingen die je met Capita Selecta wilt delen, dan ontvangen wij deze uiteraard graag. We zijn te bereiken via onderstaande contactgegevens. Wij geven er de uitdrukkelijke voorkeur aan om per e-mail te worden benaderd, dit omdat wij je vraag of opmerking dan zo snel mogelijk naar de juiste persoon kunnen versturen, wat een snelle afhandeling bevordert.

We verzoeken je vriendelijk om ook altijd je onderwijsinstelling en studie te vermelden, dit bevordert eveneens een snelle afhandeling.

Mocht je een klacht hebben naar aanleiding van een gevolgde cursus, dan betreuren we dit uiteraard zeer. Indien je een klacht hebt, dan verzoeken we je vriendelijk om deze naar ons te e-mailen. Vermeld in je mail s.v.p. je stad en studie, en de cursusgroep waarop de klacht betrekking heeft. We maken je er graag op attent dat e-mailen sneller werkt dan het telefonisch vermelden van je klacht, dit omdat onze medewerkers die je klacht in behandeling nemen niet op ons hoofdkantoor werkzaam zijn. In de meeste gevallen zal je door de telefonische klantenservice dan ook worden doorverwezen naar een e-mailadres.

Na de laatste cursusles heb je nog drie dagen de tijd om een klacht te sturen. Klachten die na deze termijn worden verstuurd, kunnen wij deze helaas niet meer in behandeling nemen omdat de cursus drie dagen na de laatste les geëvalueerd wordt.

Capita Selecta streeft ernaar alle vragen en opmerkingen binnen twee werkdagen te beantwoorden.

E-mail:
klantenservice@capitaselecta.nl 
 
Postadres:
Capita Selecta
Marconistraat 16
3029 AK Rotterdam
 
Telefoonnummer hoofdkantoor:
010-2142394

Op werkdagen streven wij ernaar telefonisch bereikbaar te zijn tussen 9.00 en 17.00u.
 
Bankrekening / IBAN:   
59.08.45.217 / NL16 - ABNA - 0590 - 845 - 217

 

 

 

 

 

 

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer.X

Vragen?