Zoek cursussen

 

Cursuskosten Erasmus universiteit


De kosten van onze tentamentrainingen verschillen per cursus en staan altijd vermeld bij de cursus op het moment dat je je inschrijft. De volgende prijzen worden standaard gehanteerd:

Voor Capita-cursussen van negen lesuren wordt €89,95 gerekend. Capita-cursussen van twaalf lesuren kosten €119,95. Tot slot zijn er de cursussen van vijftien lesuren, die €149,95 kosten. Omdat de lessen meestal bestaan uit 3 lesuren bestaan de cursussen doorgaans uit 3, 4 of 5 lessen.

Op bovengenoemde cursussen zijn enkele uitzonderingen mogelijk. Indien een uitzondering wordt gemaakt, staat dit uiteraard altijd vermeld bij de cursus waarvoor je je inschrijft. Zo is het mogelijk dat wordt gekozen om een lesuur toe te voegen op een standaard cursus, dit gebeurt altijd vanuit een didactisch oogpunt. Ook zijn er trainingen van slechts een les van drie lesuren, deze worden bijvoorbeeld georganiseerd ter voorbereiding op deel- of tussentoetsen, en kosten €29,95. Zoals je ziet betaal je voor een Capita-cursus altijd nog geen €10,- per lesuur!
 

Betalingsmethoden


Bij het inschrijven voor de Capita-cursus kan je kiezen voor twee betaalmethoden: de betaling per factuur of de machtiging tot automatische incasso. Als je kiest voor het ontvangen van een factuur, dan kan je deze ook naar derden laten sturen, bijvoorbeeld naar je ouders of naar een bedrijf. Als voor de optie 'factuur' gekozen is dan worden altijd €3,95 administratiekosten in rekening gebracht. Het cursusgeld wordt altijd na afloop van de cursus in rekening gebracht.
 

Korting


Soms is het mogelijk gebruik te maken van een korting, bijvoorbeeld als je bij een vorige cursus een les hebt moeten missen omwille van een studiegerelateerde reden. Mocht een dergelijk geval zich voordoen, dan kun je binnen 4 werkdagen na afloop van de cursus een kortingscode aanvragen bij de klantenservice en ontvang je een persoonlijke kortingscode. Deze code kan je tijdens het inschrijven voor een volgende cursus invoeren bij het betalingsgedeelte.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer.