Terug naar het begin

Thema 2B1

Capita-cursus (eerste kans)

Het hele blok over infectie- en immuunziekten is lastig en gedetailleerd. Wil jij ook precies weten hoe het immuunsysteem werkt en hoe de verschillende micro-organismen eruit zien, zodat je het tentamen 2B1 met gemak binnensleept? Schrijf je dan in voor de cursus van Capita Selecta!

In deze cursus gaat een ervaren repetitor uitgebreid met je aan de slag om de theorie geheel door te nemen. Uiteraard wordt er ook geoefend met oefenvragen en is er veel ruimte om vragen te stellen.

Bij je cursus ontvang je een lespakket, volledig up-to-date met de colleges, het vaardigheidsonderwijs en zelfstudie-opdrachten. Daarnaast staan er veel oefenvragen in met uitwerkingen, handig om thuis nog eens door te nemen!

Voor deze cursus geldt uiteraard onze gratis herkansingsregeling.

Selecteer jouw groep

Groep 1 - € 119,95 Bijna vol

Les 1 ma 25 feb 12:15 tot 15:15
Les 2 wo 27 feb 12:15 tot 15:15
Les 3 vr 01 mrt 12:15 tot 15:15
Les 4 ma 04 mrt 12:15 tot 15:15

Repetitor nog niet bekend

Heb je vragen?

Mocht je vragen hebben over deze cursus, de manier waarop Capita Selecta werkt of de repetitoren die de cursus geven, neem dan gerust contact op via deze knop. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden

Vraag stellen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer.