Logo Capita SelectaCAPITA SELECTA

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws over jouw studie.


 

Haal je tentamen met een Capitacursus!

 

Ga voor optimale tentamenvoorbereiding! Capita Selecta helpt studenten aan de Radboud Universiteit al sinds 1994 succesvol met het voorbereiden van hun tentamens. Wij doen dit door het aanbieden van tentamen-trainingen. Meer informatie hierover kan je vinden in het linkermenu. Wil je jezelf gelijk inschrijven voor onze cursussen? Ga dan direct naar het inschrijfformulier.
 

cursusaanbod

Rechten Radboud Universiteit Nijmegen


Cursuslocaties


De cursussen van Capita Selecta worden gegeven in een rustige en vertrouwde leeromgeving.

Cursisten geven ons een 8,6!


Studenten zijn tevreden en geven onze cursus gemiddeld een 8,1. Onze repetitoren krijgen een 8,6 voor het lesgeven en hun vakkennis!

 

 

 

Lees meer

Cursusimpressie


Wil je weten hoe het er in een cursus aan toe gaat? Vraag een gratis proefles aan via klantenservice@capitaselecta.nl voor een cursusimpressie!

64.000 cursisten


Sinds onze oprichting in 1994 hebben wij al meer dan 64.000 cursisten mogen helpen hun tentamen te halen.

 

 
Bekijk film
Voor het gemak hebben we alle veel gestelde vragen voor je op een rijtje gezet!
Vragen? Bel 024 - 760 01 92

 
 

Scriptiehulp?

Klantervaringen

Daisy

Bestuursrecht 3

Voor Bestuursrecht 3 had ik een erg goede repetitor. Zij wist alle vragen duidelijk te beantwoorden. Ik heb erg veel aan de cursus gehad. 

Simon

Tijdens de cursus waren de antwoorden op gestelde vragen altijd erg duidelijk en volledig. Het is fijn dat je nog met de stof bezig kan zijn en vragen kan stellen, om je laatste onzekerheden voor het tentamen weg te nemen.

Matthijs

Ondernemingsrecht 1

Tijdens het studeren vind ik het zelf altijd vrij lastig om een overzicht te krijgen van de stof. Toen ik voor het vak ondernemingsrecht een Capita volgde, kreeg ik een super handig en duidelijk lesboek, met alle stof nog duidelijk samengevat.

Jannemieke

Staatsrecht

Het volgen van een Capita is voor mij een goede houvast en oefening voor het tentamen. Het geeft me voor veel vakken een hoop meer zekerheid. 

 

 

 
 

 

 

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer.X

Vragen?