Logo Capita SelectaCAPITA SELECTA

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws over jouw studie.


 

Ideeënbox & Tips


  • Heb jij een goed idee hoe Capita Selecta haar cursussen nog verder kan verbeteren?

  • Zou jij een Capita cursus willen volgen voor een vak of studie die nog niet wordt aangeboden?

  • Heb je een leuk idee dat je samen met Capita Selecta zou willen uitvoeren?

Laat het ons weten! Vul onderstaand contactformulier in en wij gaan ermee aan de gang. Je kunt je contactgegevens achterlaten zodat we met jou contact kunnen opnemen over je idee. Uiteraard is het ook mogelijk om het formulier anoniem in te vullen. Laat in dat geval de velden met contactgegevens gewoon leeg.

We zijn benieuwd naar je mening!
 

 
Vragen? Bel 024 - 760 01 92

 
 

Scriptiehulp?

Klantervaringen

Daisy

Bestuursrecht 3

Voor Bestuursrecht 3 had ik een erg goede repetitor. Zij wist alle vragen duidelijk te beantwoorden. Ik heb erg veel aan de cursus gehad. 

Simon

Tijdens de cursus waren de antwoorden op gestelde vragen altijd erg duidelijk en volledig. Het is fijn dat je nog met de stof bezig kan zijn en vragen kan stellen, om je laatste onzekerheden voor het tentamen weg te nemen.

Matthijs

Ondernemingsrecht 1

Tijdens het studeren vind ik het zelf altijd vrij lastig om een overzicht te krijgen van de stof. Toen ik voor het vak ondernemingsrecht een Capita volgde, kreeg ik een super handig en duidelijk lesboek, met alle stof nog duidelijk samengevat.

Jannemieke

Staatsrecht

Het volgen van een Capita is voor mij een goede houvast en oefening voor het tentamen. Het geeft me voor veel vakken een hoop meer zekerheid. 

 

 

 
 

 

 

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer.X

Vragen?