Zoek cursussen

Alles voor Bedrijfskunde

Groepen en tijden

Les 1 wo 16 jan 12:15 Tot 15:15
Les 2 do 17 jan 12:15 Tot 15:15
Les 3 wo 23 jan 12:15 Tot 15:15
Les 4 do 24 jan 12:15 Tot 15:15
Groep 1 € 119,95 voldoende plaatsen

door Wopke

Kwinkenplein 8-4 - lokaal 5

Marketing BDK

Online cursus

Dit is de online Capita Selecta en SlimStuderen.nl cursus voor Marketing BDK deeltentamen II. Deze online cursus bevat tal van oefenvragen, voorbeelden en video's over de verplichte stof voor je tentamen. Ervaar DE nieuwe manier van optimale tentamenvoorbereiding!

Lees meer over dit vak.
 

€ 9,95 Beschikbaar vanaf 25-01-2019

Organisatie en Technologie BDK

Online cursus

Dit is jouw kans om de éérste online Capita Selecta en SlimStuderen.nl cursus voor Organisatie en Technologie BDK gratis te volgen! Deze online cursus bevat tal van oefenvragen, voorbeelden en video's over de verplichte stof voor je tentamen. Ervaar DE nieuwe manier van optimale tentamenvoorbereiding!

Lees meer over dit vak.
 

Laura

Met Laura haal je een hoog cijfer op Organisatie en Technologie!

€ 0,00 Nu beschikbaar

Laura

Supply Chain Operations

Online cursus

Dit is jouw kans om de online Capita Selecta en SlimStuderen.nl cursus voor Supply Chain Operations te volgen! Deze online cursus bevat tal van oefenvragen, voorbeelden en video's over de verplichte stof voor je tentamen. Ervaar DE nieuwe manier van optimale tentamenvoorbereiding!

Lees meer over dit vak.
 

€ 19,95 Nu beschikbaar

Management Science

Online cursus

Dit is jouw kans om de online Capita Selecta en SlimStuderen.nl cursus voor Management Science te volgen. Deze online cursus bevat tal van oefenvragen, voorbeelden en video's over de verplichte stof voor je tentamen. Ervaar DE nieuwe manier van optimale tentamenvoorbereiding!

Lees meer over dit vak.
 

€ 9,95 Beschikbaar vanaf 21-01-2019

Bachelor 1 Diamond Abonnement (12 maanden)

Bespaar 45% op jouw samenvattingen, online cursussen en tentamentrainingen. Sluit nu een jaarabonnement af en krijg toegang tot alle online cursussen én digitale samenvattingen op onze website en in onze app. Verder ontvang je alle hard copy samenvattingen van SlimStuderen.nl ter waarde van ruim € 880,- per jaar automatisch thuisgestuurd én mag je gratis gebruik maken van alle tentamentrainingen op locatie van Capita Selecta! De beste student-docenten stomen je zo iedere periode klaar om de tentamens van de grootste struikelvakken van jouw jaar te halen.

Lees meer over dit vak.
 

Kies jouw betaalwijze

Maandelijks: € 39,95

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer.