Zoek cursussen

Tentamens halen? Boek nu een Capita Cursus

Sinds 1994 hebben we al 64.000+ studenten geholpen

 

Heb je moeite met beginnen, krijg je de stof niet onder de knie of wil je alles gewoon nog een keer gestructureerd uitgelegd krijgen? Een tentamentraining bij Capita Selecta bereidt je optimaal voor! Sinds de oprichting in 1994 helpt Capita Selecta studenten aan de Rijksuniversiteit Groningen succesvol met het voorbereiden van hun tentamens. Onze enthousiaste repetitoren krijgen gemiddeld een 8,6 voor het lesgeven en hun vakkennis! Ben je benieuwd bij welke vakken we jou deze periode kunnen helpen? Klik dan op onderstaande knop voor het volledige cursusoverzicht van de studie Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen.

BEKIJK HIER ALLE CURSUSSEN VOOR JOUW STUDIE

Studietips, acties en studentenhumor?


 

Deze cursussen beginnen binnenkort
 

Er zijn momenteel helaas geen cursussen beschikbaar voor deze studie. Maar wees gerust, deze zullen binnenkort online geplaatst worden! Voor vragen kun je ons bereiken via 010 – 2142394.

 

Zoek cursussen

Hoe is een Capita cursus opgebouwd?


Tijdens een Capita cursus wordt in 9 of 12 uur alle tentamenstof behandeld. Je krijgt uitgebreid uitleg van de verplichte theorie. Dit betekent dat je niet alleen de hoorcolleges uitgelegd krijgt, maar ook de werkcolleges, literatuur en eventueel andere verplichte stof. Daarnaast wordt er veel geoefend met mogelijke tentamenvragen en wordt er diep ingegaan op de antwoorden en eventuele uitwerkingen. Door deze oefeningen maak jij met meer zelfvertrouwen jouw tentamens.

Doordat de cursus wordt gegeven in een kleine groep van 10 tot 12 studenten is er veel ruimte voor interactie en vragen. Onze repetitoren kennen de stof van A tot Z en weten ook welke onderdelen hiervan het meest belangrijk zijn voor het behalen van jouw tentamens. Zo zorgen we dat de meest uitdagende en moeilijke onderwerpen ook de meeste aandacht krijgen. Verder zorgen we dat de stof goed verdeeld is over de lesdagen zodat je deze optimaal tot je kunt nemen. Wil je zeker zijn van een plek bij één van onze cursussen? Selecteer bovenaan de website jouw studiejaar en periode en schrijf je in!

 

De ideale bijbaan?

Ben jij op zoek naar de ideale bijbaan waarin je naast je studie je vaardigheden en inhoudelijke kennis kunt laten zien en verder kunt ontwikkelen? Solliciteer dan nú op een van de onderstaande functies en geef een boost aan je CV!

Klik op de onderstaande vacatures om de functies bekijken:
 

Interesse?


Mail jouw motivatie en CV naar info@capitaselecta.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Ook open sollicitaties kunnen naar dit mailadres verzonden worden. Mocht je vragen hebben over onze vacatures, kun je ons ook bellen via 010 – 2142394

Wat bieden wij?


 • Een goed salaris
 • Een gezellige werksfeer
 • Interessante bonussen
 • Een enorme boost voor je CV!
 • Vrijheid om uren zelf in te delen
 • Trainingen in onder andere presentatie- en uitlegvaardigheden

 

Gratis uitgebreid les- en oefenpakket

 
Uiteraard is het cursusmateriaal inbegrepen bij de lessen. Je ontvangt het lesmateriaal bij aanvang van de eerste les. Zo kun je buiten de cursus om zelf verder oefenen en studeren. Benieuwd naar de lestijden voor jouw vakken?
 

Voordelen:


 • Beoordeeld met een 8.6
 • Fijne cursuslocaties
 • Gratis herkansingsregeling
 • De beste studentdocenten
 • Hoog slagingspercentage
 • Gunstige lestijden

Cursuslocaties


De Capita-cursussen voor studenten van de Rijksuniversiteit Groningen en Hanze Hogeschool Groningen worden grotendeels gegeven op onze eigen locatie aan Kwinkenplein 8-4 in het centrum van Groningen op 1 minuut lopen van de Grote Markt. Verder worden er trainingen gegeven in verschillende gebouwen van de Rijksuniversiteit Groningen.

Op de website vind je per les op welke locaties deze wordt gegeven.

BEKIJK HIER DE CURSUSLOCATIES

 

Voor wie?

Heb jij voor een bepaald vak net wat meer begeleiding nodig omdat de stof ontzettend moeilijk is of je wat krap zit in je tijd? Volg dan een tentamentraining bij Capita Selecta en word optimaal voorbereid op je lastigste tentamens.

De kracht van Capita Selecta zit hem in het feit dat je al tijdens de lessen interactief oefent met alle moeilijke stof. Zo onthoud je gelijk alle tentamenstof en ben je klaar voor het tentamen! Ook kun je de behandelde onderwerpen thuis nog eens rustig doorkijken door ons uitgebreide lespakket door te bladeren.

Wij zijn een typische “door studenten, voor studenten” organisatie, wat betekent dat de beste student-docenten voor de klas staan om hun medestudenten te helpen. Ook wordt het gehele cursusaanbod bepaald door een ouderejaars, zij weten namelijk precies wat de lastige onderwerpen zijn die vaak in het tentamen voorkomen!

Heb je vragen over een Capita cursus en/of ben je benieuwd of een Capita cursus jou kan helpen? Kom dan in contact met onze klantenservice via klantenservice@capitaselecta.nl of bel 010 – 2142394 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 geopend), of bekijk het cursusaanbod.

Zo werkt het:


 • Tot 4 dagen van te voren kosteloos uitschrijven.
 • Cursustijden worden afgestemd met verplichte lessen
 • Ontvang jouw uitgebreide les- en oefenpakket bij de 1e les
 • Knallen op jouw tentamen
 • Tentamen niet gehaald?
  Volg de gratis herkansingscursus

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer.