Logo Capita SelectaCAPITA SELECTA

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws over jouw studie.


 

Haal je tentamen met een Capitacursus!

 

Ga voor optimale tentamenvoorbereiding! Capita Selecta helpt studenten aan de Rijksuniversiteit Groningen al sinds 1994 succesvol met het voorbereiden van hun tentamens. Wij doen dit door het aanbieden van tentamen-trainingen. Meer informatie hierover kan je vinden in het linkermenu. Wil je jezelf gelijk inschrijven voor onze cursussen? Ga dan direct naar het inschrijfformulier.


cursusaanbod

 

CIW Rijksuniversiteit Groningen


Cursuslocaties


De cursussen van Capita Selecta worden gegeven in een rustige en vertrouwde leeromgeving.

Cursisten geven ons een 8,6!


Studenten zijn tevreden en geven onze cursus gemiddeld een 8,1. Onze repetitoren krijgen een 8,6 voor het lesgeven en hun vakkennis!

 

 

 

Lees meer

Cursusimpressie


Wil je weten hoe het er in een cursus aan toe gaat? Vraag een gratis proefles aan via klantenservice@capitaselecta.nl voor een cursusimpressie!

64.000 cursisten


Sinds onze oprichting in 1994 hebben wij al meer dan 64.000 cursisten mogen helpen hun tentamen te halen.

 

 
Bekijk film
Voor het gemak hebben we alle veel gestelde vragen voor je op een rijtje gezet!
Vragen? Bel 050 - 760 07 34

 
 

Klantervaringen

Elise

Statistiek 1

Statistiek is een erg moeilijk vak. Het was handig dat de repetitor langzaam en duidelijk uitlegde. Ik begrijp nu al een hoop meer dan toen ik zelf de stof bestudeerde. 

Rianne

Statistiek 1

De docente was erg betrokken bij de voorbereiding op het tentamen. Ze behandelde niet alleen alle stof, maar gaf ook extra tips en kwam met persoonlijke ezelsbruggetjes. Super handig!

Marcella

Tekstanalyse 1

Het volgen van een cursus bij Capita Selecta is echt aan te raden! De repetitor deed erg zijn best om iedereen zoveel mogelijk te helpen, gaf goede uitleg en de groep was niet te groot.

Bas

Pragmatiek

Aardige en prima docent gehad. Hij wist veel over het onderwerp en kon mooie voorbeelden geven vanuit het bedrijfsleven. Dikke prima! 

  

 

 

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer.X

Vragen?