Logo Capita SelectaCAPITA SELECTA

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws over jouw studie.


 

Haal je tentamen met een Capitacursus!

 

Ga voor optimale tentamenvoorbereiding! Capita Selecta helpt studenten aan de Rijksuniversiteit Groningen al sinds 1994 succesvol met het voorbereiden van hun tentamens. Wij doen dit door het aanbieden van tentamen-trainingen. Meer informatie hierover kan je vinden in het linkermenu. Wil je jezelf gelijk inschrijven voor onze cursussen? Ga dan direct naar het inschrijfformulier.


cursusaanbod

 

Psychologie Rijksuniversiteit Groningen


Cursuslocaties


De cursussen van Capita Selecta worden gegeven in een rustige en vertrouwde leeromgeving.

Cursisten geven ons een 8,6!


Studenten zijn tevreden en geven onze cursus gemiddeld een 8,1. Onze repetitoren krijgen een 8,6 voor het lesgeven en hun vakkennis!

 

 

 

Lees meer

Cursusimpressie


Wil je weten hoe het er in een cursus aan toe gaat? Vraag een gratis proefles aan via klantenservice@capitaselecta.nl voor een cursusimpressie!

64.000 cursisten


Sinds onze oprichting in 1994 hebben wij al meer dan 64.000 cursisten mogen helpen hun tentamen te halen.

 

 
Voor het gemak hebben we alle veel gestelde vragen voor je op een rijtje gezet!
Vragen? Bel 050 - 760 07 34

 
 

Scriptiehulp?

Klantervaringen

Sandra

De repetitor heeft veel kennis over het vak, heeft aanvullende informatie aangeleverd, is bereid om te helpen en om dingen uit te zoeken. Een prettige en leerzame manier van lesgeven! 

Jenske

Biopsychologie

Bij de cursus kreeg je een fijne, duidelijk gestructureerde en uitgebreide samenvatting. De cursus zelf had me al erg goed voorbereid op het tentamen, maar van de samenvatting had ik ook na de cursus nog erg veel profijt!

Rosalie

Statistiek 2

Ik vind Statistiek een erg moeilijk vak. Ik moet altijd erg veel tijd besteden aan studeren en oefenen, voordat ik met een goed gevoel het tentamen inga. Het volgen van een cursus bij Capita is daarom erg fijn, zodat ik nog extra kan oefenen, de theorie nog een keer behandeld krijg en waar nodig vragen kan stellen.

Rashida

Statistiek 1a

Mijn cursus was super goed! Heb eindelijk het gevoel dat ik iets weet én snap van Statistiek. Super bedankt! 

 

 

  

 

 

 

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer.X

Vragen?