Logo Capita SelectaCAPITA SELECTA

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws over jouw studie.


 

Contact Capita Selecta GroningenStudenten aan de RuG kunnen mailen naar rijksuniversiteitgroningen@capitaselecta.nlVermeld je studie voor een snelle afhandeling.

Studenten aan de Hanze kunnen mailen naar hanzehogeschool@capitaselecta.nlVermeld je studie voor een snelle afhandeling.
 
Capita Selecta streeft ernaar om de cursussen aan te bieden met een zo hoog mogelijke kwaliteit en is daarom altijd benieuwd naar jouw mening over de cursus. Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van een gevolgde cursus? Stuur ons dan een e-mail. Mocht je een klacht hebben over een van onze cursussen, stuur ook deze dan s.v.p. naar ons emailadres.

E-mailen werkt sneller dan het telefonisch vermelden van je klacht, dit omdat onze medewerkers die je klacht in behandeling nemen niet op ons hoofdkantoor werkzaam zijn. In de meeste gevallen zal je door de telefonische klantenservice dan ook worden doorverwezen naar een e-mailadres.

Na de laatste cursusles heb je nog drie dagen de tijd om je klacht te sturen, daarna kunnen we deze helaas niet meer in behandeling nemen. Capita Selecta streeft ernaar alle vragen en opmerkingen binnen twee werkdagen te beantwoorden.
 

Adresgegevens

 

Capita Selecta
Postbus 13043
3004 HA Rotterdam
010-2142394
Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00u.

Bankrekening: 59.08.45.217
IBAN: NL16-ABNA-0590-845-217

 
Vragen? Bel 010 - 214 23 94

 
 

Scriptiehulp?

Klantervaringen

Roeanne

Tijdens de cursus wordt er op een erg heldere manier uitgelegd en worden er duidelijke voorbeelden gegeven. Zo krijg je lastige onderwerpen echt onder de knie. 

Ilsemaine

Super gedaan! Duidelijk, helder en met structuur: fijn!

Diederik

De cursus was erg goed. De vakkennis, het tempo, de manier van uitleggen en vooral de verhouding tussen de theorie behandelen en daadwerkelijk oefenen vond ik erg goed!

Soraya

Staatsrecht 3

Een fijne repetitor met veel rust, kennis en enthousiasme. En dat voor Staatsrecht 3! Ik ga met goede moed het tentamen in. 

Floris

De repetitor is uitstekend. Kennis van zaken, straight to the point en duidelijk! 

 

 

 
 

 

 

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer.X

Vragen?