Logo Capita SelectaCAPITA SELECTA

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws over jouw studie.


 

Haal je tentamen met een Capita cursus!

 

Ga voor optimale tentamenvoorbereiding! Capita Selecta helpt studenten aan de Rijksuniversiteit Groningen al sinds 1994 succesvol met het voorbereiden van hun tentamens. Wij doen dit door het aanbieden van tentamen-trainingen. Meer informatie hierover kan je vinden in het linkermenu. Wil je jezelf gelijk inschrijven voor onze cursussen? Ga dan direct naar het inschrijfformulier.


cursusaanbod

 

Technische Bedrijfskunde Rijksuniversiteit Groningen


Cursuslocaties


De cursussen van Capita Selecta worden gegeven in een rustige en vertrouwde leeromgeving.

Cursisten geven ons een 8,6!


Studenten zijn tevreden en geven onze cursus gemiddeld een 8,1. Onze repetitoren krijgen een 8,6 voor het lesgeven en hun vakkennis!

 

 

 

Lees meer

Cursusimpressie


Wil je weten hoe het er in een cursus aan toe gaat? Vraag een gratis proefles aan via klantenservice@capitaselecta.nl voor een cursusimpressie!

64.000 cursisten


Sinds onze oprichting in 1994 hebben wij al meer dan 64.000 cursisten mogen helpen hun tentamen te halen.

 

 
Voor het gemak hebben we alle veel gestelde vragen voor je op een rijtje gezet!
Vragen? Bel 050 - 760 07 34

 
 

Klantervaringen

Bedrijfskunde EUR

Laura:

Een training volgen bij capita is boeiend, leerzaam en gezellig. Het is zeker aan te bevelen om een tentamen training van Capita te volgen want tijdens een cursus wordt de stof duidelijk uitgelegd en ingegaan op de belangrijkste punten zodat je met een mooi punt je tentamen haalt! 

Geneeskunde EUR

Bastiaan - roeier bij Skadi:

Afgelopen jaar ben ik Nederlands Kampioen geworden in de lichte 2-. Ondersteuning door Capita bij moeilijke vakken maakt overwinningen als deze voor mij mogelijk.

Wiskunde & Statistiek 1

Nara (Geneeskunde EUR):

Door de manier van lesgeven van een ervaren repetitor heb ik een andere methode van het studeren aangeleerd. Dit neem ik zeker mee voor mijn toekomstige tentamens.

Goederen- en contractenrecht

Soraya (Rechten VU):

Met goederenrecht had ik als enige vak uit de bachelor echt veel moeite. Voor dit vak kan ik iedereen een Capita-cursus aanraden! 

 


 

 
 

 

 

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer.X

Vragen?