Logo Capita SelectaCAPITA SELECTA

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws over jouw studie.


 

Haal je tentamen met een Capita cursus!

 

Ga voor optimale tentamenvoorbereiding! Capita Selecta helpt studenten aan de Universiteit Leiden al sinds 1994 succesvol met het voorbereiden van hun tentamens. Wij doen dit door het aanbieden van tentamen-trainingen. Meer informatie hierover kan je vinden in het linkermenu. Wil je jezelf gelijk inschrijven voor onze cursussen? Ga dan direct naar het inschrijfformulier.


cursusaanbod

 

Geneeskunde en BMW Universiteit Leiden


Cursuslocaties


De cursussen van Capita Selecta worden gegeven in een rustige en vertrouwde leeromgeving.

Cursisten geven ons een 8,6!


Studenten zijn tevreden en geven onze cursus gemiddeld een 8,1. Onze repetitoren krijgen een 8,6 voor het lesgeven en hun vakkennis!

 

 

 

Lees meer

Cursusimpressie


Wil je weten hoe het er in een cursus aan toe gaat? Vraag een gratis proefles aan via klantenservice@capitaselecta.nl voor een cursusimpressie!

64.000 cursisten


Sinds onze oprichting in 1994 hebben wij al meer dan 64.000 cursisten mogen helpen hun tentamen te halen.

 

 
Voor het gemak hebben we alle veel gestelde vragen voor je op een rijtje gezet!
Vragen? Bel 071 - 760 06 70

 
 

Slim studeren?


Wij kunnen je helpen!
 

1800+ samenvattingen

Al 25.000 tevreden klanten

Voordeelpakketten per studie

Digitaal en/of geprint

De beste kwaliteit sinds 2002

Bekijk de samenvattingen
 Partner van Capita Selecta

 

Klantervaringen

Manon

Van cel tot molecuul

De repetitor was heel vriendelijk en heeft zeker zijn best gedaan. Hij leek vrijwel alles te weten en liet ons extra oefententamens oefenen, heel fijn! 

Berend

Sturing & stofwisseling

Bij een flinke achterstand met studeren is een Capita volgen een goede manier om de stof in te halen. De cursus geeft veel ruimte voor vragen, waar je je anders misschien te dom voor voelde om ze te stellen in verband met je eigen leerachterstand.

Machiel

Van mens tot cel

Ik heb een cursus gevolgd voor het vak ‘Van Mens Tot Cel’. Ik ben erg tevreden: cursus voorziet in duidelijke uitleg vooral in geval van verwarring. De repetitor kan duidelijk en eenduidig uitleggen.

Sven

Van cel tot molecuul

De participatie in de groep was zeer goed evenals de kennis en hulp van de repetitor. Het is goed dat er ook daadwerkelijk tijd voor vragen is gereserveerd, tijdens de cursus.  

Ilse

Van basis tot homeostase

De repetitor deed het echt heel goed, ik begrijp in deze 4 dagen meer dan ik in de afgelopen weken van een docent heb begrepen. Bedankt voor de les en ik ga zeker vaker cursussen volgen! 

 

 

  

 

 

 

 

 

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer.X

Vragen?