Terug naar het begin

Vraagstukken Voortplanting en Vroege Levensfasen

Capita-cursus (eerste kans)

Gynaecologie en pediatrie: de vroege levensfasen van de mens, en de belangrijktse klachten en ziekten die kunnen optreden in deze tijd. Een veelomvattend blok, waarin vraagstukken vanaf de voortplanting tot de adolescentie worden besproken. 

Onze repetitor zal je overzicht en duidelijkheid bieden in dit uitgebreide blok. De thema's van het blokboek zullen worden aangehouden om dit overzicht te creeëren. Aan de hand van leeftijdsgroepen of categorieën als 'zwanger worden', 'zwanger zijn' en 'het jonge kind'  zullen de vraagstuken worden behandeld. In de cursus is uitgebreid aandacht besteed aan het opstellen van differentiaaldiagnoses en behandelplannen. Omdat VVV een klinisch georiënteerd vak is, zal de repetitor veel aandacht besteden aan het oefenen met casuïstiek. Zo ben je optimaal voorbereid op je tentamen!

Selecteer jouw groep

Groep 1 - € 119,95 voldoende plaatsen

LUMC

Les 1 ma 18 feb 18:30 tot 21:30
Les 2 di 19 feb 18:30 tot 21:30
Les 3 do 21 feb 18:30 tot 21:30
Les 4 ma 25 feb 18:30 tot 21:30

Elise

Geduldig en punctueel: Elise geeft overzichtelijk en met plezier les!

Heb je vragen?

Mocht je vragen hebben over deze cursus, de manier waarop Capita Selecta werkt of de repetitoren die de cursus geven, neem dan gerust contact op via deze knop. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden

Vraag stellen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer.