Terug naar het begin

Inleiding recht

Capita-cursus (herkansing)

Marieke (werd beoordeeld met een 8.7 in de eerste kans!) staat opnieuw voor je klaar voor de herkansing van Inleiding Recht! Onze bekende repetitor voor diverse vakken (waaronder Inleiding Recht), zal alle theorie en relevante oefenvragen opnieuw behandelen in deze Capita-cursus voor de herkansing van Inleiding Recht. Door de kleine groepsgrootte (maximaal 12 studenten per groep) is er veel ruimte om je persoonlijke vragen te stellen.

Bij je cursus ontvang je een handig lespakket. Deze is dit collegejaar van een volledige update voorzien en sluit goed aan bij de relevante tentamenstof voor collegejaar 2018-2019.

Haal je je tentamen na het volgen van deze cursus onverhoopt niet? Geen zorgen! Bij Capita Selecta ontvang je in dat geval een gratis cursus voor je herkansing middels onze gratis-herkansingsregeling.

Selecteer jouw groep

Groep 1 - € 89,95 Bijna vol

Kraaierstraat 10

Les 1 do 17 jan 12:15 tot 15:15
Les 2 zo 20 jan 18:00 tot 21:00
Les 3 ma 21 jan 12:15 tot 15:15

Femke

Heb je vragen?

Mocht je vragen hebben over deze cursus, de manier waarop Capita Selecta werkt of de repetitoren die de cursus geven, neem dan gerust contact op via deze knop. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden

Vraag stellen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer.