Terug naar het begin

Beginselen van de democratische rechtsstaat

Capita-cursus (herkansing)

De Capita-cursus voor de herkansing van Beginselen van de Democratische Rechtsstaat bestaat uit drie lessen van ieder drie uur. Tijdens de cursus bespreekt repetitor Stefanie (bekend als Senior Studiemanager, Repetitor en van de Rechtenposters van Slim Academy!) de belangrijkste onderwerpen van het vak en legt ze uit hoe jij een goed cijfer op je tentamen kan halen! Stefanie geeft vol enthousiasme les en neemt je mee door alle stof aan de hand van handige schema's.

Zoals je gewend bent van een Capita-cursus is er voldoende tijd om vragen te stellen (maximale groepsgrootte is slechts 12!) en om er zeker van te zijn dat je alle stof goed begrijpt, oefen je uitgebreid met het beantwoorden van tentamenvragen. In de laatste les wordt een volledig oefententamen behandeld!

Tijdens de Capita-cursus ontvang je een handig lespakket met een overzicht van de belangrijkste lesstof. Zo komen de belangrijkste onderwerpen uit de oefententamens, hoorcolleges, werkcolleges en de literatuur aan bod. Het lespakket is ook dit jaar weer van een update voorzien, zodat het volledig aansluit bij het tentamen van het collegejaar 2018/2019.

Selecteer jouw groep

Groep 1 - € 89,95 Bijna vol

Kraaierstraat 10

Les 1 ma 14 jan 15:30 tot 18:30
Les 2 di 15 jan 15:30 tot 18:30
Les 3 di 22 jan 15:30 tot 18:30

Stefanie

Stefanie is specialist in Staats- en Bestuursrecht!

Heb je vragen?

Mocht je vragen hebben over deze cursus, de manier waarop Capita Selecta werkt of de repetitoren die de cursus geven, neem dan gerust contact op via deze knop. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden

Vraag stellen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer.