Terug naar het begin

Goederenrecht

Capita-cursus (herkansing)

De Capita-cursus voor de herkansing van Goederenrecht bestaat uit 4 lessen van 3 uur en wordt gegeven door onze twee meest bekende repetitoren: Cindy en Rachel! Beide dames hebben een bijna legendarisch niveau van ervaring: Cindy gaf 68 Capita-cursussen en Rachel gaf al 47 Capita-cursussen (met steevast goede beoordelingen). Ze staan bekend om uitleg aan de hand van de beste stappenplannen, schema's en voorbeelden. Na een cursus van Cindy of Rachel weet je zeker dat je goed voorbereid naar je tentamen gaat!

Tijdens de cursus worden de belangrijkste onderwerpen van dit blok behandeld. Zoals je gewend bent van een Capita-cursus is er voldoende tijd om vragen te stellen en om er zeker van te zijn dat je alle stof goed begrijpt oefen je uitgebreid met het beantwoorden van tentamenvragen.

Ook ontvang je bij deze cursus een handig lespakket met een overzicht van de belangrijkste lesstof. Zo komen de belangrijkste onderwerpen uit de oefententamens, hoorcolleges, werkcolleges en de literatuur aan bod. Het lespakket is van een goede update voorzien, zodat het goed aansluit op de leerdoelen van 2018-2019.

Selecteer jouw groep

Groep 2 - € 119,95 vol

Kraaierstraat 10

Les 1 vr 18 jan 13:15 tot 17:15
Les 2 zo 20 jan 10:00 tot 14:00
Les 3 zo 20 jan 14:15 tot 18:15

Rachel

Rachel is het meest ervaren en kent elk pijnpunt van je tentamen!

Heb je vragen?

Mocht je vragen hebben over deze cursus, de manier waarop Capita Selecta werkt of de repetitoren die de cursus geven, neem dan gerust contact op via deze knop. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden

Vraag stellen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer.