Logo Capita SelectaCAPITA SELECTA

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws over jouw studie.


 

Haal je tentamen met een Capitacursus!

 

Ga voor optimale tentamenvoorbereiding! Capita Selecta helpt studenten aan de Universiteit van Amsterdam al sinds 1994 succesvol met het voorbereiden van hun tentamens. Wij doen dit door het aanbieden van tentamen-trainingen. Meer informatie hierover kan je vinden in het linkermenu. Wil je jezelf gelijk inschrijven voor onze cursussen? Ga dan direct naar het inschrijfformulier.
 

Universiteit van Amsterdamcursusaanbod

 

Economie & Bedrijfskunde Universiteit van Amsterdam


Cursuslocaties


De cursussen van Capita Selecta worden gegeven in een rustige en vertrouwde leeromgeving.

Cursisten geven ons een 8,6!


Studenten zijn tevreden en geven onze cursus gemiddeld een 8,1. Onze repetitoren krijgen een 8,6 voor het lesgeven en hun vakkennis!

 

 

 

Lees meer

Cursusimpressie


Wil je weten hoe het er in een cursus aan toe gaat? Vraag een gratis proefles aan via klantenservice@capitaselecta.nl voor een cursusimpressie!

64.000 cursisten


Sinds onze oprichting in 1994 hebben wij al meer dan 64.000 cursisten mogen helpen hun tentamen te halen.

 

 
Voor het gemak hebben we alle veel gestelde vragen voor je op een rijtje gezet!
Vragen? Bel 020 - 760 13 91

 
 

Scriptiehulp?

Klantervaringen

Ilona

Wiskunde & Statistiek 1

Tijdens de middelbare school had ik al moeite met wiskunde, dus ik was al erg nerveus om Statistiek op de universiteit te volgen. Met dank aan Capita Selecta heb ik er nu een veel beter beeld van. 

Dagmar

Micro-economie

Top dat er veel voorbeelden worden gegeven, tijdens de cursus voor Micro-economie. Ik vond het leuk en zeer leerzaam. Bedankt!

Frans

Econometrics

De docente was inhoudelijk erg sterk. Ze kon alles over Econometrics tot in het detail goed uitleggen. Het lespakket was schematisch, maar daardoor fijn. Bovendien is het super dat er aan het einde ook een oefententamen wordt gemaakt.

Luc

Statistiek

Lessen zijn super uitgebreid, voor Statistiek is dat erg fijn. Ik had zelf nog niet veel gestudeerd, maar we hebben gelukkig alle stof nogmaals behandeld en daarna nog veel geoefend met opgaves. 

 

 

  

 

 

 

 

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer.X

Vragen?