Logo Capita SelectaCAPITA SELECTA

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws over jouw studie.


 

Ideeënbox & Tips


  • Heb jij een goed idee hoe Capita Selecta haar cursussen nog verder kan verbeteren?

  • Zou jij een Capita cursus willen volgen voor een vak of studie die nog niet wordt aangeboden?

  • Heb je een leuk idee dat je samen met Capita Selecta zou willen uitvoeren?

Laat het ons weten! Vul onderstaand contactformulier in en wij gaan ermee aan de gang. Je kunt je contactgegevens achterlaten zodat we met jou contact kunnen opnemen over je idee. Uiteraard is het ook mogelijk om het formulier anoniem in te vullen. Laat in dat geval de velden met contactgegevens gewoon leeg.

We zijn benieuwd naar je mening!
 

 
Vragen? Bel 020 - 760 13 91

 
 

Scriptiehulp?

Klantervaringen

Ilona

Wiskunde & Statistiek 1

Tijdens de middelbare school had ik al moeite met wiskunde, dus ik was al erg nerveus om Statistiek op de universiteit te volgen. Met dank aan Capita Selecta heb ik er nu een veel beter beeld van. 

Dagmar

Micro-economie

Top dat er veel voorbeelden worden gegeven, tijdens de cursus voor Micro-economie. Ik vond het leuk en zeer leerzaam. Bedankt!

Frans

Econometrics

De docente was inhoudelijk erg sterk. Ze kon alles over Econometrics tot in het detail goed uitleggen. Het lespakket was schematisch, maar daardoor fijn. Bovendien is het super dat er aan het einde ook een oefententamen wordt gemaakt.

Luc

Statistiek

Lessen zijn super uitgebreid, voor Statistiek is dat erg fijn. Ik had zelf nog niet veel gestudeerd, maar we hebben gelukkig alle stof nogmaals behandeld en daarna nog veel geoefend met opgaves. 

 

 

 
 

 

 

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer.X

Vragen?